keskiviikko 30. huhtikuuta 2014

Superstylingin projektointi jatkuu

Kävin tänään ylläpitämässä tuntumaa itsekseni Superstylingillä. Kiipesin lämmöiks reitin kruksin jälkeisestä muuvista pari kertaa loppuun, eikä se tuntunu lainkaan vaikeelta. Sitten otin yrkkiä kuvaten kameralla ja katsoin yrkät läpi. Sekvenssi rupes pysymään kunnossa kruksimuuville asti, mutta siitä ei tullut mitään. Joten ei muuta kuin kruksia hinkkaamaan. Huukki jäi kymmenisen senttiä vajaaksi eikä auttanut vaikka kuinka lämmittelin. Session lopussa vielä alusta muutama yrkkä, jotta muuvit jää mieleen.

Muistan joskus melkeen 5 vuotta sitten, kun ei meinannut Fillari (6B+) mennä millään kun korkea jalannosto ei onnistunut. Venyttelin silloin kuukauden verran 2-3 kertaa viikossa. Ekalla yrkällä sen jälkeen jalka meni otteelta 5cm yli niin että heilahti.

Joten ei muuta kuin duunia duunin perään, niin ehkä ennen kesän helteitä käydään korjaamassa palkinto. Tämä kun on niitä reittejä, että jos olisin 10cm lyhyempi enkä näin kankee niin vois olla helpompaa. Reitti ei siis oo yhtään tyypillinen mulle, joten just sen takia vielä enemmän haluan lähettää sen.

Kivaa oli, vaikka ei tällä kertaa mennytkään.

1 kommentti:

  1. Haha nice text man! You will do the problem! Looking forward to summer!

    VastaaPoista