tiistai 3. heinäkuuta 2012

Onhan tässä tullu viime aikoina kiivettyä. Reissuista en oo jaksanu hirveesti kirjotella, kun en oo juurikaan ottanu kuvia. Ja kuka mun tekstejä ilman kuvia lukee? :)

Tänään käytiin Elinan, Anssin ja vuotuiselle vierailulleen Suomeen saapuneen Ruotsin vahvistuksen, Johanin, kanssa Sarvivuoressa. Elinalla oli pari aika lähellä toppaamista ollutta projektia ja Johanillakin pari reittiä mitä halus käydä yrkkäämässä. Lähdin mukaan retrokiipeämään ja antamaan betaa. Mikäs siinä nättinä päivänä. Ja ehkä sitä ehdittäis käydä vielä katsomassa Mikkosen Ollin uusia seiskoja, Drogoa (7a) ja Tyrionia (7a).

Aurinko paistoi ja hauskaa oli. Elina kiipes Pajatson (6b+) vähän muuveja kertailemalla ja muutamalla kunnon yrkällä. Jännän äärellä (6b+) oli tosi lähellä antautua, sormet ei vaan pysyny topissa. Johan kiipes Tarzanin (6a+) ja Jännä Tarzan (6b+) oli lähellä myös. Anssi oli tuottanut Pajatson viereen uuden Havuja prkl (6a), joka flässättiin porukalla. Kiva lisäys reittien joukkoon, kun ei kipua areten yli ennen kuin aivan topissa. Yritin luoda Johanin ascenttiin alkuperäisen kaltaista tunnelmaa mäiskimällä havuilla takapuoleen.

Action-kuva Jännältä Tarzanilta

Lähdettiin kohti Tatun uutta reittiä Mörrimöykky-kivellä. Näytin Anssille joskus 2010 syksyllä mun ja Pekan kiipeämän reitin "minikaton" vieressä. Syötiin eväitä ja spottailtiin Anssia vuorotellen. Tais olla kuitenkin jo toinen yritys, kun vahvaan kuntoon itsensä treenannut Anssi repäs toisen lähtöotteen irti. Enpä laitakaan sitä reittiä 27cragsiin, kun se vaikeutu kertaheitolla. Tatun uus reitti ei parin yrkän jälkeen vaikuttanu enää mielenkiintoselta, joten päätettiin lähteä kotiin ja jatkamaan kiipeilytouhuja huomenna Kaniksessa tai 28.7:lla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti