lauantai 20. huhtikuuta 2013

"Lyhyt" sessio 28.7:lla

Viimenen viikko on ollu luvattoman huonoa keliä. Heti kun sade taukoaa ja on muutama tunti kuivaa niin sitä on karattu heti kiville. Lauantaille oli luvattu hyvää keliä, mutta mun piti lepuuttaa kipeitä sormia. Kaverit soitteli sit perjantaina illalla ja lauantaina aamulla, joten löysin itteni aamupäivällä Anssin autosta matkalla suoraan Jyvässeudun boulderoinnin kruununjalokivelle, 28.7:lle.

Persanal Trainer

Kiivettiin Konstan opastamana Persanal Trainer (6b+/6c) ja otettiin yrkkiä Dementialle (7b+). Suosittelen Persanal Traineria, on hienoja muuveja. Dementiakin vaikuttaa ihan yrkkäämisen arvoiselta. Mentiin sit Orudis-kivelle kiipeemään Suvin ja Konstan kiven taaksen tekemää reittiä, johon muodostui myös kohtuu hieno sit startti. Vaikeutta ehkä 5c standilla ja joku 6a+ sittarilla, mutta kun reitillä joutuu mantteloimaan ja pääsee flägäämään niin se on mainio lämppäri. Orudiksella Konsta vetäs hienosti Orudiksen (6c) ja Voltarenin (6b) pelotellen vähän spottaajia Orudiksen topissa. Anssi kehitti kanssa hienon pakkomielteen Sirdaludille (6c+), joka antautui muutamien voimallisten ja manausten sävyttämien yrkkien jälkeen. Erinomainen tikki Anssilta!

Anssi Sirdaludilla

Koska aikataulut omalta osalta muuttuivat, niin oli aikaa vielä käydä katsomassa mitä kiviä on sulana. Melkein kaikki oli kiivettävissä, paitsi Kuhanjulman alle on muodostunut jo the lammikko. Unelma-kivellä kiivettiin Vanhaa Liittoa (7a), jonka sain menemään muutamien kunnon yrkkien jälkeen. Hieno reitti traverseks. Testasin myös miten Unelma (7c) lähtee ja sain tehtyä jo enemmän kuin mitä aiemmin, mutta silti lätkiminen sloupperille ei tuottanut tulosta. Pitänee ottaa ihan kokonaisia sessioita sitä varten, jos aikois joskus saada sen tikkilistalle.

Anyways, kiitos hyvälle porukalle ja upealle kelille. Piti mennä taas nopeesti käymään, mutta joku 5h meni niin että heilahti. Kyllähän tuonne tosin vähän joutuu aina lähestymään...

5 kommenttia:

  1. Nice to see that you are out climbing even if the family has been growing =) But, you still have snow!!! O my god! Sticky ;-)

    VastaaPoista
  2. Hey!

    I'm not giving up now, when we just got the best conditions for climbing. They say that everyone must do something they really like to balance the family life :)

    I've got lots of great problems to show to you. You're going to love the Font style rock quality in 28.7 area. Just bring your boots, because snakes are also waking up :)

    VastaaPoista
  3. Boots are coming with me this summer! 28.7 looks great!!

    VastaaPoista
  4. Kiitos Janne kuvista!

    Hejsan Johan,
    you should definitely visit 28.7! Hope to see you this summer!

    VastaaPoista
  5. Chiao!!! I will arrive to Finland 15/7 and leaving again 27/7. 2 weeks and I hope i will meet you all and do some nice climbing there =)
    //Johan

    VastaaPoista