sunnuntai 28. heinäkuuta 2013

Sunnuntaikiipeilyä

Heräsin aamulla ja laitoin puhelimen päälle. Yöllä tullut viesti kertoi että jätkät on menossa kiville. Katsoin viestiä ja kelloa. Nehän on siellä jo nyt! Äkkiä varmistussoitto Samille, kamat kasaan ja aamupala naamaan. 20min heräämisestä istuin jo autossa matkalla.

Yhytin Anssin ja Samin Doggy:n (7a) luota pädit valmiina. Probleema oli jo kiivetty ja videoitu. Otin pikaiset lämmöt (käsien pyörittelyhän on parasta lämmittelyä) ja kyselin betat. Probleema meni flässinä, eikä tuntunut aivan niin vaikealta kuin mitä greidi antoi olettaa. Toisaalta 100% valmiilla betalla on kiva kiivetä.

Siirryttiin viereen Style:lle (7a). Kaikki sai hyviä yrkkiä aikaan, Sami oli ehkä lähimpänä kiivetä koko probleeman. Omatkin yritykset muuttu paremmaks ja etenkin istumalähdössä huomas että omia heikkouksia oli tullut harjoiteltua. Jalat suht. koht. korkeella suhteessa lähdön käsiotteeseen ei oo se oma vahvuus. Lähetykset jäi seuraavaan kertaan.

Jatkettiin vielä Dynamix:lle (7a+), kun mukana oli yks reitin kiivennytkin. Ite aloin olemaan jo aika pumpissa, mutta muuvit toppausta lukuun ottamatta tuli tehtyä. Joten eikun ens kerralla lähetyksiä tekemään. 27cragsista voi käydä katsomassa Samin tekemän komean videon.

Omiin heikkouksiin kuuluvien osa-alueiden kehittäminen jatkuu. Istumalähdöt ja keskikroppaa vaativat muuvit sujuu jo paremmin, mutta on vielä tekemistä. Monipuolista kiipeämistä jatkossakin, niin kehitys kehittyy.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti