perjantai 6. toukokuuta 2011

"Kevyttä" kiipeilyä Kanavuoressa

Sen siitä saa kun lähtee muka kattomaan kun muut kiipee ja ottamaan kuvia. Eihän tuollanen mulla toimi, vaikka kuinka oli suunnitelmissa. Harri pyys mukaan Kanavuoreen ja paikalla oli aika hyvin porukkaa. Itellä oli jotenkin laiska päivä, joten tavoitteena oli tosiaan vaan ottaa kuvia ja ehkä ihan kevyesti kiivetä.

Kiipeilyn riemua

Noh, otin pari yrkkää Rakulalle (7a) kun pitkän jätkän betaa siitä vedosta krimpille. Ei oikein saanu itestään voimaa irti. Otin myös oikeesti niitä kuvia, kun muut kiipes. Keli oli oikein soveltuva siihen. Juho nous melko hienosti Pohjoista leveyttä (7a+), ei tarvinnu montaa yrkkää niin mies hipelöi jo topissa olevia slouppereita ja eikun ylös. Myös Superfly (7b) meinas taipua Juholle, mutta topissa pysyminen jäi vielä ens kertaan.

 Superfly

Sama mies sai mut houkuteltua kokeilemaan Huuhtoa (7a), kun tunnustin etten ollu koskaan kunnolla kokeillu. Juho kiipes sen tosi nätisti ja jakso kyllä motivoida hyvin jatkamaan projektointia kun ei ihan heti auennu se jalkojen siirtely. Lopputuloksena kuitenkin noin 45min-1h projektoinnin jälkeen reitti meni allekirjoittaneella ja fiilis oli taas katossa. Mahtava reitti! En oo koskaan aimmin kiivenny tuollasta slouppaavaa aretea, jossa kunnon jaliksia ei vaan ole. Kiitokset Juholle! Mutta nyt unille ja aamulla mr. Bobbylle.

Melko kuumottavaa menoa Huuhdolla (7a)

Ei tosiaan ollu ihan mikään kevyt kiipeilysessio. Tosin onneks selkä on nyt jo kunnossa. Sillä se parani millä se menikin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti