torstai 5. toukokuuta 2011

Uuden luomista

Työreissun jälkeen on hyvä käydä vähän rentoutumassa. Kotona noin klo15, kiipeemässä klo17. Selkä oli vielä vähän kipeä edellisestä ja lupasinkin Elinalle puhelimessa että en kiipeä kovinkaan kovaa tänään. Tavoitteena oli mennä Juuson, Antin ja Antonin kanssa Sarvivuoreen tekemään uusia reittejä ja kiipeämään pari vanhaa projektia pois alta.

Anton ja Vaaka (6c)

Mammutti-kivellä kiivettiin lämmittelyks vähän vanhoja eli Kengurupolkkaa (5+) ja Vaakaa. Sitten kunnon reitintekosessio, jonka tuloksena syntyi kolme uutta reittiä. Vapaaksi jäi edelleen luolasta lähtevä pienehkö kattopläjäys odottamaan jotain kovempaa jätkää tai parempaa päivää, wink wink...

Anton ja Älä kerro Elinalle (6a+)

Juuso ja Antti lähti jo kotia, niin mentiin Antonin kanssa vielä katsomaan Leijona- ja Tiikeri-kiviä. Viime vuodelta itsellä oli kiipeämättä Pekan kiipeämä Jännä Tarzan (6c) ja Leijona-kivellä oleva herkkä tasapainoreitti, jota kukaan ei vissiin oo vielä kiivenny. Mankkaa näytti olevan kivillä runsaasti. Anton innostui tasapainoilemaan ja ite ajattelin säästellä jättämällä kiipeilyt kaverille. No, eihän siitä mitään tullu vaan eikun tossut jalkaan vaan ja projektoimaan. Puolen tunnin ähräämisen jälkeen reitti sai ensinousunsa ja heti perään toiston. Olin odottanut siitä vaikeempaa, mutta taas perinteisesti betan löytyessä greidi laskee. Mutta joka tapauksessa Pajatso (6b+) oli syntynyt.

Eikun viereiselle kivelle ja mietiskelemään. Eka pieni huolto-operaatio Antonin sormelle (pieni verenvuotohan ei estä kiipeilyä, kun on välineet kunnossa). Anton kävi pari kertaa Jännän äärellä (6c), ennen kuin siirryttiin Jännään Tarzaniin. Muutamalla yrityksellä sain reitin menemään, kun löysin loppuvaiheeseen hyvä jalkatekniikan. Reitillä on hienoja muuveja ja reitti on melko pitkä, spottaajaa ei oikeastaan tarvitse jos on 1-2 pädiä mukana, koska reitti on niin matala. Tykkään!

Hyvillä mielin lähdettiin kohti kotia. Taas pari reittiä lisää tehtynä. Ja potentiaalia riittää vielä enemmän kuin tekijöillä aikaa. Mun ikioma dynoprojektikin odottaa vielä ensinousijaansa. Piti taas mennä sinne, mutta minkäs sille voi kun valo, voimat ja aika loppuu kesken.

1 kommentti:

  1. You are Mr Strong man Janne =) You find new rocks and new problems all the time there! Looks nice! 2nd week in July I´m heading to finland and will stay untill 22nd July. Then we will go and do some nice bouldering again =) Looking forward to summer!

    //Johan

    VastaaPoista