keskiviikko 13. heinäkuuta 2011

Toimintaa Kymppikivellä

Kunnon kiipeilijä ei sadetta pelkää. Vaikka kaupungissa vähän satelee, niin sehän ei vielä tarkoita että kivet olis märkiä. Porukka kyytiin ja kiville! Vähän kieltämättä pelotti kun ajeltiin ja koko ajan tuulilasiin tippu vettä. Kymppikivi oli kumminkin kiivettävissä, vähän tihutti välillä.

Sami ja Vitsa

Kiivettiin vanhoja klassikoita Pelko-kiveltä ja testattiin vähän tiukempien reittien lähtöjä. Harri ja Aaro keksi hyvän betan Pelko-reitin alkuun. Vitsa (6c), Gulma (6a) ja Perheongelma (6a+) joutui antautumaan useita kertoja. Kiipesin myös Puhalluksen (6b) vain muistaakseni ettei se ollukaan hieno reitti.

Hanna kiipee samaisella reitillä

Siirryttiin Mr. Bobby-kivelle ja näytettiin Samin kanssa mallia parin erimittasen miehen tavoista kiivetä kiven nimikkoreitti. Ei menny niin kuin elokuvissa, mutta meni kuitenkin. Meidän paikalla ollessamme Harri kiipes reitin ensimmäistä kertaa ja tietojen mukaan reitti antautui myös Aarolle. Onnittelut uusista seiskoista!

Testasin myös vieressä olevaa Halinallea (6c+), johon kehitin tosi hienon pitkän miehen erikoisen. Betan idea: perse ylös maasta, vedä pitkä veto kanttiin, roiku kantissa, matchaa ja puske paino jalan päälle. Uus merkintä tikkilistalle ja kotiin. Meinas tulla pikku kiire että ehti hierojalle klo13:ksi suihkun kautta, mutta jäihän siihen vielä minuutti aikaa maisemien katseluun :)

Lisää tätä, oli kivaa!

2 kommenttia:

  1. Wow! You had a great day today i see. No rain?? I have fix my own profile at 27crags.com now so check it out if you want =)
    Johan

    VastaaPoista
  2. Today we had some rain, but it didn't matter. We had a good session at Kymppikivi. Now i have to rest so in friday I'll be in shape again!

    VastaaPoista