perjantai 15. heinäkuuta 2011

Uutta videota ja projektia

Aluksi pitää kehua video- ja valokuvausmestari Johania, joka väsäs meidän maanantaisesta Sarvivuoren reissusta mahtavan videon, joka löytyy osoitteesta: http://www.vimeo.com/26461606

Aivan mahtavaa settiä. Kiitos!

Käytiin vähän ulkoilemassa Kymppikivellä. Näytettiin Harrin kanssa kiven klassikkoreittejä ja Johan oli tyytyväinen, vaikka Mr. Bobby ei antautunutkaan tänään. Hienoa saada länsinaapuri vakuuttuneeks, että kyllä meilläkin hienoja linjoja riittää, kun on ensin kuolannut Johanin videoissa esiintyviä uusia, hienoja reittejä.

Päätettiin vielä käydä kattomassa Keltinmäessä sijaitsevaa kattoa, jonka Pitkäsen Heikki löysi löytöretkensä aikana. Eipä alkuun vaikuttanut olevan mahdollinen, mutta Harri kehitteli siihen aika napakkoja muuveja. Pääsin itekin melkeen lipan alle, mutta siitä yli meneminen on vielä toistaseks mysteeri. Mutta pitää olla projekteja! Ei sillä että sen ite kiipeisin lähiaikoina, mutta kyllä nyt kaveria pitää käydä spottaamassa kun se toteuttaa mielitekojaan. Kuvamestari sai vielä hienoja roikkumiskuvia lisäsalaman kanssa, pitänee linkittää niitä tänne kun Johan saa ne blogiin asti.

1 kommentti: