torstai 28. huhtikuuta 2011

Syyshämärässä

Pääsiäisen huilaamisen jälkeen päästiin taas tositoimiin, kun lähdettiin porukalla Näätäkivelle ihmettelemään. Itse olin valmistautunut katsomalla vimeosta video-betaa Syyshämärälle (7b, ss = 8b), jota on pitänyt jo hetken käydä kokeilemassa. Hieno ja voimallinen linja, joka olis hienoa saada kiivettyä. Tai edes eka muuvi. Kaikki ajallaan...

Alkuun kiivettiin kaikkea mahdollista muuta: lämmittelyä Rosvolla jne. Hienoa oli seurata vierestä, kun Kevin sai topattua aiemmin projektoimansa Rion. Ja Harri veti hienon heelhookin Rosvoon. Jatkettiin matkaa tien toiselle puolelle katsomaan projektia. Poikaporukalla ruvettiin kehittämään betaa vuorotellen. Mahtavaa hommaa! Äijää otti kiinni lähtöotteista ja äijää tuli alas. Harri sai ekan muuvin kunnolla tehtyä pari kertaa, mutta ei vielä kenelläkään ollut rahkeita yrittää toista muuvia kunnolla. Mutta kylläpä oli mukavaa.



Lopussa kiivettiin vielä se viereinen arete, jonka nimeä kukaan ei edelleenkään muista (6b+). Mahtava reitti kaikkine kikkailuineen. Kyllä meillä JKL:n seudulla riittää hienoa kiipeilyä. Nyt polttelee päästä kunnon voimilla Syyshämärälle. Jos nyt tekis kaikki alusta alkaen oikein, niin vois päästä jo kokeilemaan sitä toista muuvia. Hieno kesä on siis tulossa!

+ kivaa oli
+ hyvä porukka
+ hieno reitti
- mun plussat alkaa jo toistaa itseään

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti